A+ A A-

Ledig tjänst som bostadsuthyrare

Bostadsuthyrare

BroGripen är ett privatägt fastighetsbolag. Bolagets affärsidé i är att förvärva, förvalta och utveckla bostadsfastigheter i attraktiva lägen i Sverige. Det förvaltade fastighetsbeståndet utgörs av drygt 60 bostadsfastigheter om 180.000 kvm.

Vi söker nu en bostadsuthyrare till vårt kontor i Helsingborg som vikarie under en föräldraledighet. Tjänsten innebär främst ansvar för uthyrningen och besiktning i samband med omflyttning av 530 lägenheter i Helsingborg. För tjänsten erfordras körkort, och tillgång till egen bil är ett önskemål.

Vi söker en person som kan tillträda tjänsten snarast för att från juni ta över ansvaret för uthyrningen m.m. Tjänsten sträcker sig till hösten 2020. Möjlighet till förlängning kan finnas.
Ansökningar önskas snarast. Intervjuer kommer att genomföras löpande då vi önskar en snabb tillsättning.

Lämplig bakgrund är kunskaper om lägenhetsupplåtelser, antingen förvärvade genom praktiskt arbete inom detta område eller genom utbildning. Annan lämplig bakgrund kan också vara intressant.

Ansökan till tjänsten kan sändas per mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
alternativt sändas per post till
BroGripen, Berga Allé 3, 254 52 Helsingborg

 

© Grafiska Verkstan